------------------------------------------
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ варати код више новчића ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Лоадинг лоадинг Лоадинг лоадинг Лоадинг лоадинг Лоадинг лоадинг Лоадинг лоадинг Лоадинг лоадинг он 6 %
Ова игра је лоша када дођете до једног бода више не можете да победите
Дакле, тако лоше да су оцене са 3 звездице и више све лажне ако сте икада ставили руку на прави билијар, ово ће вам искапити душу физика је ужасна, кодери су се очигледно само чешали по глави, сигурно никад не биља
Приморан сам да гледам рекламе пре утакмице па сам је деинсталирао
Иако је добра игра, реми су потешкоће у циљању и временско ограничење шутева.
Веома добра игра забавна за играње
Здраво, волим ову игру. Диван. Али од 2 дана се суочавам са проблемом. Не пријављује се. Ударено на страницу за пријаву. Ажурирање: проблем решен... Хвала
Pool Live Pro 🎱 Sinuca Bola 8 Esportes yipНавикавам се на шине
Молимо вас да решите овај проблем ако можете
Ја сам билијар, волим ове апликације..
Волим ову игру
НЕ ИНСТАЛИРАЈТЕ ОВУ ИГРУ!!! Изгледа као биљарска игра, али се не игра тако. Физика је погрешна у сваком погледу. Како бијела кугла може бити удаљена 6 или више ширина лопте од шине или друге лопте, а И даље не може да користи бацкспин?!?! Чак и када могу да користим бацкспин, топспин или енглески, они не раде. Бела лопта се неће откотрљати напред са врхом након удара. Бела кугла се неће откотрљати уназад када се примени бацкспин, без обзира на то колико је снажно ударите. А коришћење енглеског на биографији када се удари РАИЛ ФИРСТ нема ефекта. Сваки ударац реагује као да је бијела лопта погођена мртвом тачком. Још једно питање је износ пота у сваком мечу. 2 играча који уложе 1000 жетона по комаду је једнако 2000 жетона. Свако дете то може да види. Зашто је онда пот у тој игри само 1900 жетона? Где је осталих 100 чипова? Шта је тамо? Научите да бројите.
Веома, веома лоша контрола, само копирајте контролну поставку базена са 8 лопти, нишањења, знака, свега, ваша графика је много боља, али контрола је најгора, све је тешко контролисати, молим вас.. ја ћу деинсталирати 8 балл поол и оцените 5 ако се то деси..
Покушавам да се повежем .......Покушавам да се повежем .....Покушавам да се повежем .......Ваш ви-фи је у реду одмор све ради добро, али игра кад год си победа или играње одједном покушавајући да се повежем.....СМЕЋЕ.......Дао бих. Минус 5 ....али ако се ово среди .....онда одлична утакмица ....а до тада ........губљење времена или да кажем ...... .ПОКУШАВАМ ПОНОВНОГ ПОВЕЗИВАЊА......
Нефер меч упс
Игра је срање.. Каже права физика, али где је добра физика?
Контрола сигнала је ужасна, трака напајања је лоша. Управо инсталиран, сада деинсталирам. Не преузимајте његово смеће
Волим ову игру..невероватно,али се заглавила на 6% учитавања..2 дана не могу да играм,омг..шта да радим?
Лепа игра која опушта у убијању времена
То изазива зависност!
Свидела ми се игра
Pool Live Pro 🎱 ビリヤード 無料ゲーム スポーツ tchpPool Live Pro 🎱 ücretsiz oyunlar Spor flzСвеет
Филипини
Ова игра има толико проблема. Грешке и осетљивост на додир су срање! Не би требало да притиснете дугме 10 пута пре него што се региструје. Такође сат за снимање од 10 секунди који почиње док искачући прозори блокирају ваш екран. Потпуно смеће!
Иоунас малик
Сјајне игре на базену... веома заразне...
Space Shooter: Galaxy Attack อาร์เคด stapНије забавно,,,,,потребно је дуго људи да пуцају........па могу помоћи да не кажем ништа добро о овој игрици.......ЖАВИ!!!!!
Знакови су преосетљиви, тешко их је подесити
Морају постојати последице за играче који нису погодили на време. На 9 лопту увек играм са људима који не повлаче потез док не добију прилику да победе.. чини се да увек азијски играчи користе своју тактику.. изненађени?
То је добра игра за играње
И даље недостаје два милиона поена.
Сваки пут када покренем било коју просторију за игру, оглас почиње, а затим почиње учитавање гсме-а од почетка, најгоре апликације коју сам икада играо
Превише огласа!! Како је ова игра икада добила оцену 4.4, требало би да буде 2.2,, овој игри је потребно доста поправљања,,,, шине су прилично мекане ,,, површина за игру је као гуицксанд,,, снага штапа је претешка за зграби да би се повукао назад,,,,,, треба радити.
У реду је
Пробао сам игру и мрзим је јер када вежбате, покушавам да циљам, а псовка се креће пребрзо. Други разлог што га мрзим је зато што када покушам да одиграм меч, прво што се појави је глупа реклама... Хајде момци, отарасите се реклама. Покушао сам 5 пута и сваки пут сам добио оглас или да кажем глупе рекламе. Ја деинсталирам
Веома кул игра....
Ова игра је изнад срања. Не само да игра има усрану физику, развојни тим су идиоти, који не разумеју основна правила базена. Убаците даме као одвраћање пажње и прилагођене знакове за сир и комедију, и имаћете разредни чин/апликацију с**е. Ох добро,.... Не за разлику од већине игара у билијару, ово је још један фестивал срања, који је побољшан интеракцијом са играчем, ако желите,..... јер очигледно сте гладни ствари које треба да радите, јер вам они дају приказ сјајних погодака, а када се заврше, ако се не разјасне, незадовољни су што вам се даје шанса и што вас морају подсетити да се опште правило постављања шута мора обавити у милисекундама, као они чекају, (зевање, зевање) (да имплицира- пожурите и пропустите) са тактилним мемом „спаваш ли“. Браво програмеру,....... Ох, мој?!, запамтите да напишете кредом, или ствар са знаком не функционише тако добро.
Добра игра
Pool Live Pro 🎱 Sinuca Bola 8 Esportes yipСве је добро осим што стално виси што аутоматски заслужује да изгубите ту игру и новац. Схеееесхххх. И погодите шта се поново догодило
Време је
Добро време
Не трошите новац на мрежи за новчиће. Они се не премештају у ову апликацију НИТИ вам враћају новац након што је платите. ПаиПал још чека на интервенцију.
Pool Live Pro 🎱 ücretsiz oyunlar Spor flzВеома добра игра, али не тако добра као неке друге игре у базену
Покушавам да додам пријатеља и не могу да га пронађем
Не може да контролише штап.
Билијарски ривали и турнир уживо у базену 2 једине су игре у базену вредне 5 звездица.
Игра је као мој избор