------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheaty generátor primogemov ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
UFO je bolesť v krku, táto hra je najhoršia a je to odpad, dúfam, že tento problém sa dá vyriešiť👎😤
Nová aktualizácia je dobrá, ale jediná vec, ktorá sa mi na tejto aktualizácii nepáči, je nové používateľské rozhranie. Bol by som rád, keby ste vrátili staré štýlové 3D používateľské rozhranie, s ktorým som vyrastal, keď som prvýkrát hral túto hru. Ak to urobíte, dám jej 5 hviezdičiek a skutočne ďakujem za túto hru.
Tá dobrá hra pre deti
Je to naozaj dobré a všetko, ale je tu niečo, čo chcem, aby ľudia, ktorí hru vytvorili: Takže keď porazím 2-3 úrovne zakaždým, keď porazím úroveň, hovorí, že ak chcem 2x viac mincí a stlačím nie, ďakujem, potom to hovorí každý keď je reklamná prestávka, keď som to urobil prvý raz, klamal som, dobre, myslím, že je to len chyba, ale nie, robí to zakaždým.
10/10 milujem hru, ale želám si, aby to bolo ako tie na PC, keď jete, aby ste sa stali veľkými, ale milovali ste hru!
Keren.tapi tank nya kurang kuat nih
Skvelý nový vzhľad na starú hru, plynulá mechanika, ale misie nie sú pre mňa až také zábavné. Pri tomto type hier uprednostňujem štýl besnenia čo najviac zo starších verzií
Dávam jednu hviezdu, pretože mám na hre červenú. Stále to inštalujem.
Toto je skvelá hra a naozaj zábavná
Toto je hrozná hra. Nemôžem dostať žiadne iné červy a ukázalo mi to, že môžem získať viac.
Hra sa mi páči, ale grafika je rozmazaná a zatiaľ dávam 3 hviezdičky
Veľmi dobrá hra
Červ je v pohode!!!
Zábavné, reklamy sotva vyskakujú, dobrá grafika a celkovo veľmi zábavné. Je ťažké nájsť takúto mobilnú hru.
Death Worm™ ஆர்கேட் xwtToto je hra alebo toto je hra alebo továreň na reklamy pošlite mi
Táto hra je najlepšia, ktorú hrám každý deň Milujem túto hru, ale myslím, že ak by ste do hry mohli vložiť viac červov, bude to lepšie, takže dajte viac červov, pomôže to
Vynikajúca hra. Ale neviem aky je rozdiel medzi free a platenou verziou.
Je to celkom zábavná hra, pripomína mi hru, ktorú som hrával na kongregate. Iba na štvrtej úrovni, ale zatiaľ tam neboli nadmerné reklamy, ktoré často trápia bezplatné verzie hier
DO NOT DWONLOAD Ľudia hovoria, že si môžete kúpiť červy, ale nemôžete a potrebujete 2 000 mincí na kúpu novej mapy a je ťažké dokonca získať 100 alebo 200 v jednom kole, je to bezcenné, pretože musíte zabiť ďalších 10 až 20 ľudia a autá vtáky a jašterice, aby ste sa dostali na ďalšiu úroveň, nehovoriac o tom, že v 2. alebo treťom kole na vás ľudia strieľajú a v určitom bode vás zakaždým priletia helikoptéry a zostrelia vás, ale dajú tomu nejakú hodnotu, pretože si môžete vybrať z 2 miesto, kde nemôžete vidieť ľudí
Death Worm™ Arkádové ioqDeath Worm™ آرکیڈ xomqDeath Worm™ Παιχνίδια arcade bbfJe to najlepšie len pre 2gb ram mobil máš 4gb alebo inak to nie je pre teba najlepšie keď hráte prvý krát to nie je pre teba nuda po týždni hra je veľmi nudná pre všetkých hráčov plzzz čítaj a užívaj
Wow teraz aktualizované
Dávam dve hviezdičky, pretože som hral originál a páčilo sa mi to, ale teraz je to iné, plz to zmeňte späť
Aký je teda zmysel míňať peniaze v tejto hre, ak sa po preinštalovaní stratí všetok pokrok. Tiež prečo on-screen joystick. Je to najhoršia kontrola vôbec. Nemôžeme jednoducho použiť prstové stopy na pohyb červa.
Trochu zábavné, ale reklamy všetko pokazia
Neuveriteľná hra, cítim sa pri nej taký silný, že hrám ako obrovský červ, ktorý žerie a ničí všetko, čo mi stojí v ceste! Niekedy to trochu škrípe, ale nie je to veľký problém.
Úžasná hra, ale je tam energia, nepáči sa mi to, pretože keď hráte dlho, vaša energia sa minie. VIEM, že existuje vec s nekonečnou energiou, ale tá je za peniaze, takže môžete tú energiu odstrániť? Okrem toho by som tomu dal ☆☆☆☆☆
Stiahol som si to a hral, ale potom to nie je to, čo som očakával, bol som z toho sklamaný, dám mu jednu, ale dôvodom sú 2 hviezdičky, pretože dúfajme, že v budúcnosti dostaneme viac hier s Death worm.
len 2 dni. užívať si to.
Hra je fantastická, veľmi sa mi páči, hrám ju vždy, keď som sám
Braveland Pirate ยุทธศาสตร์ couMohol by to byť taký zábavný koncept, ale nič ho skutočne nerozlišuje
Táto hra je pekná! Naozaj ma to baví hrať! Poraziť šéfov, ktorí jedia ľudí! Mimochodom, hra je skvelá a odporúčam vám ju hrať! Dávam 4 hviezdičky, pretože je tam toľko reklám
Milujte túto hru! Ako dieťa som sa tak bavil hraním na počítači, takže som rád, že je teraz moblie a aktualizované! Prial by som si, aby tie červy nestáli toľko a možno ich bolo viac, ale celkovo stále skvelé!
Táto hra je úžasná, je o stratégii a zručnostiach, ale mohla by byť lepšia s kamarátmi...
Velmi zabavna dobra hra podla mna az na hudbu az trochu otravnu
Páčia sa mi detaily a oheň je zvláštny, ale pekný Túto hru som dlho nehral, ale teraz som zistil, že je to v poriadku ahoj
Death Worm™ - Alien Monster Аркады rgydTáto hra bola úžasná, tak rýchlo som sa dostal na úroveň
Neprestalo ma to štvať, kým to neohodnotím. Keď si zahrám viac, zanechám poriadnu recenziu, ale už teraz môžem zaručiť, že ak chcete hrať túto hru dôsledne, musíte niečo minúť. Má rakovinotvorný energetický systém, vďaka ktorému nemôžete hrať toľko, koľko chcete, bez toho, aby ste mesačne prihodili 5 dolárov.
Je pre mňa lepšie robiť s tým stále
Len meškanie po hodinách hrania. Takže len 3 hviezdičky