------------------------------------------
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ ресурс генератора кодова ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Bowling Crew — 3D bowling game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Ова игра има одличну графику и забавну за играње, али након што сам добио нови телефон, нисам могао да играм осим ако нисам повезан на ВИФИ. Имам 5г услугу, али не могу да се повежем. Чини се да је сав новац зарађен током пандемије можда изазвао мало похлепе. Зашто је вештина шута удвостручила цену?
Супер је игрица
Веома стварна игра куглања. Као ова боља од свих осталих.
Шта се десава са игрицом?
Bowling Crew — 3D bowling game Sport uwoСвиђа ми се више од свих осталих игара куглања које сам пробао, али осећам да се с времена на време дешавају непоштени резултати. То још нисам схватио! Али све у свему, игра је забавна и такмичарска, што је чини пријатном углавном.
Добра игра, али систем награђивања Луцки Схот је ужасан, чак и ако добијете висок резултат, не можете добити неку награду због бесмисленог система награђивања, ово би требало поправити
Зависник сам од ове игре, али у последње време ми се стално леди. Веома фрустрирано. Контактирао сам подршку и рекли су да је то на мојој страни. Волим игру, али немој да улажеш новац у њу!!
Naučte se německý - 5000 Frází Vzdělávání iaouБио сам веома узбуђен што ћу играти ову игру куглања, графика је далеко боља од већине других и можете да играте са непознатим противником, то је супер. Хвала вам на одличној игри куглања.
Супер забавна игра, бесплатна за играње, непредвидива физика с времена на време -? Дивље поставке игле, одлична игра, али има своје исплате (1.000.000 чипова за подизање нивоа лоптице на нивоу 8), али све у свему то су забавни брзи дуели у куглању. Можда би подршка требало да направи 1к додатни тајм-аут који би играч могао да искористи једном у игри да продужи време као што је 10 секунди, изгубио сам безброј игара јер сам пропустио свој ред када играм са искљученом јачином звука. можда ће се звук упозорења искључити за 10 секунди преостало и могуће је звук вишег тона.👍
Волимо игру, али мрзимо што не можемо да додамо пријатеље који нису на Фејсбуку, али већ имају Бовлинг Црев! Поправите ову поставку
Још једна игра која аутоматизује ваш пад игла и ваше окрете за награде. Какво разочарење. Али стварно ми се свиђа твој Ворлд оф Танкс.
Игра је чиста коњска! Тачност не зависи ни од чега што радите. Зависи од тога колико жетона потрошите што је потребно заувек да добијете довољно за надоградњу лопте. Можете користити исти угао и окретати 4 пута, добити 3 ударца, а затим поделити. Уредите за одговор програмера Ниједна ваша игра није о техници. Ради се о трошењу новца за надоградњу лоптица. Стално губим од савршених игара људи који само бацају лопту право низ траку. Престани да лажеш. Док користим удицу и технику и добијам сплит.
„Не могу да иницијализујем унити енгине“ то је све што добијам након најновијег ажурирања. Чини се да се ова игра погоршава након сваког ажурирања. Заиста мрзим помислити да постајеш тако похлепан. Ова игра је некада била забавна, али стално мењате њена правила. Наставите да коштате више да бисте негде стигли, а сада са срећним ударцем, постоји разлика између сваке награде која није постојала пре последњег ажурирања. И тај јаз између награда, чини се да је оно где сам стигао. Да, баш тамо где не дозвољавате награду. Ти си то упропастио.
Заиста ценим то. Нисам велики обожавалац игре, али сматрам да је стимулативна. Не могу да се опустим, изгубићете се
Пре неког времена наишао сам на неке проблеме и они су ми изузетно помогли у решавању проблема. Хвала вам!!!! Дефинитивно вреди мог времена!
Тешко је набавити довољно зелених жетона да бисте заиста могли да надоградите лоптице
Ова игра се стално баферује. Проверавам своју интернет везу и добра је. Не знам шта се дешава, ако други играчи могу да поремете вашу игру или ако се она прекине. Знам да губиш своје новчиће и игру када се поново повеже.
Одлична игра можете направити још једну игру
Bowling Crew – jeu de bowling 3D Sport eeiaДневни изазов изгледа као да је намештен ботовима. Чини се да први играч увек баца лоптице да бисте могли да победите. Други играч је исти само баца лопту било где чак и ако је на високом нивоу па бисте помислили да знају како да играју. Али трећи играч је најтежи, изгледа да без обзира шта урадите губите и морате да потрошите своје новчиће да бисте покушали изнова и изнова и изнова. Ново ажурирање такође има много грешака.
Bowling Crew — 3D bowling game Спортни ghfwИз неког разлога неће ажурирати новију верзију. Знам да имам места на таблету, али једноставно неће. Мој проблем је решен. Хвала вам.
Одлична
Потребно је више сати за избор. Чини се да сам одувек у истој улици.
Нисам сигуран у чему је проблем, али од последњег ажурирања не могу да га отворим. Пише нешто о коришћењу унити енгине-а, тако нешто како могу да решим овај проблем?
Ова игра је веома кул и прилично јединствена и такође је божићни специјал јер је скоро Божић, а такође је ова игра заправо веома добра јер је кул игра у којој можете скупљати новац и такође се борити са људима из сваке земље и борити се и борити се са шампионима до такмичите се у уписивању лопти, а такође радите све што можете да урадите. Ова игра је заправо веома забавна и веома кул играјући се са својим фритом који су повукли даске Француза на мрежи и радећи све на њој
Bowling Crew – jeu de bowling 3D Sport eeiaBowling Crew — 3D bowling game Спортске bsvОдлична игра, али не добијате обавештења. Добијао сам их пре последњег ажурирања, али више не.
Дао бих овој игри 5 звездица да не добијем екран за ажурирање једном или два пута месечно и када кликнете на ажурирање нема ажурирања и игра се неће учитати. Сачекајте неколико сати и на крају ће се игра учитати. Али као што сам рекао, то је игра са 5 звездица, осим упита за ажурирање када ажурирање није доступно. СВАКО ко се жали на недоследне резултате у бацањима ОЧИгледно није куглао у ПРАВОМ ЖИВОТУ, у најмању руку је то ДЕФИНИТИВНО недоследно. 🤷🏾♂ Ажурирање: Упутства НЕ РАДЕ!!! 😒
То је одлична игра, али једина ствар је када је у питању зарада, морате је купити да бисте надоградили било шта у односу на надоградњу лоптица од 100.000 долара... И не размишљајте о златним полугама....
То је добра забавна игра. Много различитих лопти за употребу и прилагођавање. Само 3 оквира по игри тако брзо игра. Само бих волео да можеш да куглаш пуних 10 кадрова.
То је врло добра игра куглања. И игра куглања за више играча.
Зависник сам од ове игре, волео бих да постоји начин да играм ван мреже, ствари могу да се крећу мало брже, подизање једног по једног добитка такође изгледа дуго. Све у свему, могао сам да превазиђем то јер заиста уживам у овој игри. Молимо вас да направите опцију да купите неку од кугли за куглање. Већина њих, волим, али неке. Нећу.
Океј
Како то да је мој статус спуштен на почетак када сам имао тако висок статус пре него што сам обавио ажурирања, волео бих да ми се статус врати ово би ми се други пут десило
Тако је добро
Забава у почетку док не почнете да напредујете... Онда сте против ПАИ2ВИН играча! Али у одбрани игара сви ови програмери малих игара морају некако да зараде. Само кажем да је ова игра као и све телефонске игре... вештина не значи ништа у очима похлепних програмера! Зато се забављајте као ја док не буде забавно 🤣
Стил ове игре је само ЕПСКИ! Визуелни прикази су тако реалистични и игра је лепа за научити. Топло препоручујем ову игру и тако сам срећан што сам је пронашао тако да сада могу да препоручим својим пријатељима да је играју са мном док их побеђујем лол